GÜLPINAR ŞEHİT FATİH KORÇAM ANAOKULU

Vizyon: Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:15-13:15 13:30-18:30
Servis Bilgisi: Var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gulpinarsfkanaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜNEŞEVLER MAH. CELAL ESAT ARSEVEN CAD. GÜLPINAR ŞEHİT FATİH KORÇAM İLKOKULU BLOK NO 163 ALTINDAĞ / ANKARA

Öğretim Şekli :İkili eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz merkezi konumdadır.

Ulaşım Okulumuz merkezi bir konumda olup, Vega Avm Subayevlerine yürüme mesafesindedir.408 numaralı Hasköy-Güneşevler ve Ulus- Pursaklar istikametine giden tüm otobüslere binip Altınpark´tan sonraki ikinci durakta inerek gelebilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ulus´a 5 km uzaklıktadır.